problems with log-in Captcha and TorBrowser

  • Thread starter User_92739
  • Start date
  • Replies 3
  • Views 273
Status
Not open for further replies.
U

User_92739

Unconfirmed
Problem: when using the official TorBrowser, the Cloudflare Captcha always fails.

What have I done to try to fix: Restarted TorBrowser. Reload page with cache flush (ctrl+shift+R). New Tor circuit for site (ctrl+shift+L). All tried several times. No effect. The base settings of TorBrowser were not changed from the original settings after installation, except for things like download folder.

What worked: used Brave browser in Tor mode, I could access. The "shields" in Brave were up aka on.

I do not know what Brave with Tor does differently than TorBrowser, but I have the same experience when accessing Google Drive: Brave with Tor works but not TorBrowser.
I'd prefer to not use Brave though, I trust the official TorBrowser far more.
 

VND

weirdo
Prestige 4
Registered
Lewd
Feb 4, 2024
Threads
6
1,053
5,404
LC COIN
100
you have to allow noScript to load the scripts...
 

Attachments

  • Screenshot 2024.png
    Screenshot 2024.png
    22.6 KB · Views: 1
  • Screenshot 2024-03-13.png
    Screenshot 2024-03-13.png
    3.1 KB · Views: 1
  • Like
Reactions: 1 user
U

User_92739

Unconfirmed
you have to allow noScript to load the scripts...
aah damn, forgot that TorBrowser comes with NoScript included and turned on, thanks

EDIT: yup, that worked, thanx again
 
Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom